Kiskunfélegyházi Anime Meet

Nyitólap » 2011 » Január » 31 » Beszámoló 2011. 01. 29. KAZEmeet
22:12
Beszámoló 2011. 01. 29. KAZEmeet


A várva-várt beszámoló témákra elkülönítve (Dai-san példáját követve):

Kezdés: Csúszással kezdődött az egész, ennek sok oka volt:
1. - pakolást még előbb kellene kezdeni
2. - először voltunk ebben a teremben és egy kis gond volt a tv-k áramellátásával, de végül minden megoldódott ^^
3. - laptopgondok

Hely, berendezés: Több vélemény szerint is hangulatosabb, mint az előző terem a fehér falakkal, az átköltözést pedig még megbeszéljük a többi szervezővel. A babzsákfotelekben kényelmesen el lehetett nyújtózni, csak kár hogy olyan kevés volt.

Bemutatkozás: Sajnos kimaradt a programból. Mindenkitől elnézést kérünk, következőleg bepótoljuk, hogy jobban megismerhessünk mindenkit. :)

Zene: Próbáltunk változatosat hozni, hogy mindenkinek legyen egy hozzáillő száma. (bár szerintem mégis darkos volt a legtöbb)
AMV: Bella készletéből a válogatás egész hangulatos lett volna, ha itt is mint a PV-knél nem szakadozott volna a lejátszás.
Ezekből elég lesz 30-30 perc is szerintem.

Táncszőnyeg: Hódított, ahogy észrevettem. A kezdők nem is olyan soká bele fognak jönni, a profik szívesen ellátják tanáccsal az elkövetkezőkben. Magáról a programról pedig Grass már írt a weboldalunkon, érdemes tanulmányozni.

Rajzolás: Fuugen profizmusa remélhetőleg átragad a többiekre is, bár így első kipróbálásra elég jó kis rajzok születtek sok gombával :D

Konzolok: Két tv-vel tudtunk alapból kezdeni, nem volt harc azért, hogy mit is játsszanak. Egy kicsit elkülönültek a többiektől a játékosok, hiszen két kisebb teremben voltunk, és mások csak a konzolra orientálódtak. A többiek is bátran kipróbálhatnák őket, hiszen nincs is jobb az epic fightoknál ;)

Olvasó-sarok: Választék volt bőven, és ki is használták. Jó páran elolvastak egy egész kötetet. ^^

Süti: Helyette sós ropi volt. Nem tudom ki hozta már, de egy jó darabig ott pihent a pulton. Mikor felbontották alig kellett pár perc és már nem is volt se híre, se hamva.

Vetítés: Teljes egészében elmaradt a csúszásnak köszönhetően. A tervezgetés, a többszöri agyalás az időbeosztáson nem ért semmit. Következőleg is valószínű ez az anime lesz kitűzve célul.

Volt társasjáték is ^^

Létszám: A végén készült csoportképen 22 emberke van + a fotós, kb. felesben a kamisokkal. *w* 5 lány pedig a vége előtt elment, ment a busz stb. Ez egész szép szám. Sikerült az új tagok toborzása, de a rossz idő, és a betegségek miatt sokan nem jöttek el.

Összességében élvezhető volt minden, jó kis társaság gyűlt össze, az új tagok majd kinyílnak a többiek előtt is, ahogy ez szokott lenni...
Megtekintések száma: 1154 | Hozzáadta: Almiii | Helyezés: 5.0/2
Összes hozzászólás: 3
3 Daisuke  
1
Szerintem max 1 órás vetítés bőven elég, mert azt még össze lehet úgy pakolni, hogy változatos is legyen és senki se unja szét magát közben (lásd első KAZE amikor a többség azt várta mikor lesz már vége).

1 Ciss  
0
1.,Szerintem válogatás nélkül mindenki beszólogatott minden zenére xD
2.,Nem, nem lesz elég 30 perc >.<"" Személyesen majd mondom a többit, csak szólj rám xD

2 Mesi^^  
1
Elégnek kell lennie, mert animézésre így sem volt idő...
(És a te zenéd sokszor tényleg rémisztő T^T >és a nagy többségnek talán túl "zúzós"<)
dry

Név *:
Email *:
Kód *:
Csütörtök
2024.Május.02
13:46
Belépés
AMV Blokk
Naptár
«  Január 2011  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Mini-chat
Mentett bejegyzések
Keresés
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0