Kiskunfélegyházi Anime Meet

Nyitólap » 2012 » Június » 11 » Beszámoló a május 19-ei rendhagyó sütögetésről by Zsombor
00:30
Beszámoló a május 19-ei rendhagyó sütögetésről by Zsombor
Hús hússal

Múlt hónapban találkozónk 19-én lett megrendezve. A szokásos termes KAZE helyett, egy sütögetésre szaladtunk össze, mely érzésem szerint nagyon jól sikerült. Szerencsére nem a főtéren kellett tüzet gyújtanunk, hanem Belláéknál megtehettük ezt (Nagyon sok köszönet neki és az egész családjának a hely biztosításáért).

A gyülekező 10:30-ra volt kiírva a Petőfi-szobor előtt, ám a számításba nem vett városi ünnepség miatt át lett írva a templom melletti parkba. A kavarodás ellenére mind megtaláltuk egymást(remélhetőleg). Miután az utolsók is befutottak és a friss kenyeret is be szereztük, elindulhattunk Belláékhoz. Viszonylag gyorsan odaértünk. A kellemes üdvözlés után elhelyezkedtünk a hátsó kertben és elkezdtünk ismerkedni a környezettel. Pár tagunk még ezután befutott és kezdetét is vehette a sütésre való felkészülés és természetesen a beszélgetés mialatt a sütemények megérkeztek az asztalra az üdítők mellé. Donakunak sikerült összeakadnia a kutyussal, aki a hangerő megteremtését biztosítva jelt adott a külvilágnak, hogy megérkeztünk. Bella apukája sokunk örömére előhozott egy csocsót és kezdődhetett is a játék. A teljes mértékben szabályos játék. Nem sok idővel később már a tűz is égett és kezdődhetett a sütögetés. Sajnos Bella nem engedélyezte az elefánthús fogyasztását. Ennek ellenére rengeteg más ételt meg sütöttünk, amit jó ízűen el is falatoztak a kitartó sütők. Ember nem maradhatott éhen a sok süti, hús, és üdítő mellett.
    Amikor jóllaktunk kicsit szétoszlottunk. Aki akarta, fel tudta találni magát. Folytatódott a csocsó (ekkor már chibi csocsó néven az aranyos chibi szerű figurák miatt), ráhangolodtunk a táncszőnyegezésre. A sütögetés utána a maradékokat és a (HATALMAS *-*) csipszet rágcsálgattuk. A délután folyamán a táncszőnyeget leváltotta a dance central, ami segítségével az ellátogatók vidáman tornázhatták le az elfogyasztott ennivalókat.
A nap végére még maradt két verseny.
    Egy AMV-s verseny, ahol minél több animét kellett felismerni és psvitán a FROBISHER SAYS játék, ahol őrült feladványokat kellett teljesíteni minél több pontért. Bevallom nagyon élveztem ezeket az őrült feladatokat és aki még nem próbálta volna ki az sűrgősen rohanjon Bellához és könyörögjön egy próbáért. Gratulálok minden bátor nevezőnek a FROBISHER SAYS játékban, ám főként Zsoltinak, aki meg is tudta nyerni azt. Nyereménye egy Mondo magzin lett! Nem sokkal ezután elkezdődött az AMV-s játék is, ami hatalmas sikert aratott. Miután midnenki beült a szobába kaptunk egy lapot és egy tollat. A cél az volt, hogy a 2 levetített AMV-ből minél több animét meg tudjunk nevezni. Ezt a játékot Szendrei Lili nyerte, aki egy mangát nyert. Szintén nagy örömmel gratulálhattunk neki. Köszönjük azoknak akik eljöttek és remélem jól éreztétek magukat.

Megtekintések száma: 1165 | Hozzáadta: Geryon | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 1
1 Dai  
0
Szerintem nagyon jó kis beszámoló lett. Benne van miket csináltatok, meg a hangulatból is kaptunk kicsi ízelítőt. Még több ilyet! ^^

Név *:
Email *:
Kód *:
Péntek
2024.Április.26
19:11
Belépés
AMV Blokk
Naptár
«  Június 2012  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Mini-chat
Mentett bejegyzések
Keresés
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0