Kiskunfélegyházi Anime Meet

Nyitólap » 2011 » Február » 21 » Beszámoló Cissytől 2011. 02. 19. KAZEmeet
20:21
Beszámoló Cissytől 2011. 02. 19. KAZEmeet
Ebben a hónapban én, Cissy kaptam azt a megtisztelő feladatot, hogy beszámolót írjak ^^ Remélem reális amit írok, és nem csal az emlékezetem x3

Kezdés:

A szervezők időben ott voltak, csak nem volt takarító néni aki beengedjen, ezért volt egy kis csúszás, de nem volt vészes. Most volt laptop, tévé, így nem kellett annyit cipekedni, mint múltkor.

 

Hely:

Közkívánatra megint a gyermekfoglalkoztatót kaptuk. A babzsákok megint hódítottak, aki elég gyors volt és foglalt magának helyet, az luxuspáholyból nézhette végig, ahogy egyesek a kisebb babzsákokkal párnacsatáztak… xD Most a szivacsok is jobban ki lettek használva, sokan elheveredve olvasgattak^^

 

Zenei videók:

Szerintem teljesen rendben volt, a 45 perc fele jpop/kpop volt Mesi összeállításában, a másik fele jrock tőlem. Amúgy ha bárkinek lenne javaslata, hogy mit adjunk, szívesen várunk ötleteket^^

 

Bemutatkozás:

Jó volt megismerni az idegeneket, csak sokan voltak olyanok, akik csak délután jöttek és lemaradtak róla. Mondták páran, hogy kínosan érzik magukat, ha nagyközönség előtt kell beszélniük.

 

AMV-k:

Csak párat láttam közülük, de teljesen oké volt, Bella szép válogatást hozott megint^^

 

1-1  óra táncszőnyeg:

Sok érdeklődőt vonzott, mint mindig. Olyanok is kipróbálták, akiknek eddig nem volt rá lehetősége, és ez jó :) Remélem így azok is megszeretik, akiknek máshol nem lehetséges ilyet játszani^^

 

Konzolok:

Ott nem voltam jelen, de nem vettem észre hogy bármi probléma lett volna, sőt, sokakat érdekelt, és ahogy láttam, jól szórakoztak közben^^ Megint két tévénk volt (és gondolom ez így is marad), így kétféle játék ment végig. Az kicsit kár hogy így elszeparálódott a kockaszekció, mert sokan szinte csak ott voltak, azok is akiket nem csak a játék érdekel, de másképp sajnos lehetetlen megoldani.

 

Vetítés:

Nem az előre meghirdetett, a  The Girl Who Leapt Through Time című filmet, hanem szavazás alapján a Natsume Yuujinchou első pár epizódját néztük. Sokakat érdekelt, és élvezhető is volt, bár lehet, hogy jobb lenne ilyenkor egy teljes filmet nézni. Persze, ha a közönség anime epizódokat akar, az ő szavuk a legfontosabb :3

 

Olvasósarok:

Ahogy láttam, leginkább a Mondo-t vitték, bár jó pár ember kezében előkerült egy-egy manga, sőt néha a Gothic&Lolita Bible is :)

 

Rajzolás:

Voltak páran, akik ceruzát ragadtak – igazit, vagy digitálisat. Remélem megihlette a művészeket a KAZE-hangulat^^

 

Süti:

Volt, és kaptunk ígéretet, hogy legközelebb is lesz *w*

 

Társasjáték:

A törpikék még mindig tömegeket vonzanak, 7-8 fő leült játszani, amíg a mozgékonyabbak a táncszőnyeget nyúzták. Bár nem ment végig a három kör, azt hiszem jól szórakoztunk :3

 

Létszám:

Többen voltunk, mint múltkor, ami azt jelenti, hogy fejlődőképesek vagyunk. xD Összesen 37 ember fordult meg köreinkben, ami jelentős előrelépés a legutóbbi létszámhoz képest. Ráadásul növekszik a félegyháziak száma.^^ Remélem az újak nem ijedtek meg tőlünk, élvezték, és jönnek legközelebb is :)

 

Véleményem szerint jó volt, gördülékenyebben ment minden, mint legutóbb. Egyre több új érdeklődőnk van, és remélem lesz több is, és kialakul egy jól összeszokott közösség.^^


(Almiii: Képek nemsokára~)

Megtekintések száma: 668 | Hozzáadta: Almiii | Helyezés: 5.0/3
Összes hozzászólás: 2
2 novalisk  
0
Akkor már egy kisebb kiértékelést én is küldök.

Hely:

Még mindig kellemes. Mondjuk vetítésekhez lehet hogy nem lenne rossz sötétítő, bár nem tudom megoldható-e valamilyen formában.

Zenei videók:

Személy szerint átolvastam nagy részét, bár ahhoz kellemes aláfestés volt =)

Bemutatkozás:

Örültem, hogy végre volt, bár az elejét elkéstem, így néhány bemutatkozásról lemaradtam.
Érdekes dolgok hangzottak el.

AMV-k:

Az AMV-k jók voltak, viszont egy kis hangerő hiányzott néha, pláne mikor beszélgetni kezdtek az emberek (pont amiatt, mert nem ragadta meg sokak figyelmét egy-egy AMV néha).

1-1 óra táncszőnyeg:

Most is élveztem anélkül is, hogy részt vettem volna. Bár egy kicsit sokalltam a Bleach zenék arányát, de hát itt nincs mit tenni.

Konzolok:

Ez is jobban bejött, ahhoz képest hogy múltkor nem nagyon néztem, most jókat spectateltem itt. A Narutosat kipróbáltam, ami jobban ment, mint gondoltam. A Tekken viszont alapban jobban feküdne nekem, mivel elég sokat játszottam vele régebben, nem is értem, hogy nem jutott eszembe pár menetet játszani.

Vetítés:

Én is a filmnézés híve voltam, így a Natsume-be csak épphogy belenéztem. (főleg hogy két évados, sőt jön majd a harmadik is a közeljövőben!)

Olvasósarok:

Jópár Mondot átolvastam, és úgy összességében jó ötletnek tartom. Legközelebb mangát is olvasok, az is valahogy mindig kiment a fejemből, hogy átnézzem a választékot ^^"

Rajzolás:

Itt úgy gondoltam, inkább nem teszem magam próbára, társasjáték szintén kimaradt most.

Süti:

Köszönet érte! biggrin

Összességében javult az előző összejövetelhez képest, én élveztem. Szép munka volt.


1 Mesi^^  
0
(Y) wink

Név *:
Email *:
Kód *:
Vasárnap
2024.Május.05
21:12
Belépés
AMV Blokk
Naptár
«  Február 2011  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Mini-chat
Mentett bejegyzések
Keresés
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0