Kiskunfélegyházi Anime Meet

Nyitólap » 2011 » Július » 11 » Shibuyacon július 30.
20:26
Shibuyacon július 30.


A szokásossal ellentétben nem vidéken, hanem Budapesten kerül megrendezésre az idei nyári, MAT-os rendezvény. Ezúttal a helyszínben is változás lesz, hiszen nem a Petőfi Csarnok, hanem a Keleti pályaudvartól nem messze található Garay üzletház teljes felső szintje adja majd a con helyszínét. Térkép

$CUT1$

Mivel a rendezvénynek egy pláza ad otthont, ezért témája főleg a vásárlás lesz, emiatt is kapta a nevét Tokió bevásárlónegyede, Shibuya után. A szervezők próbálnak minél több partnercéget felkeresni, hogy legyen választék bőven. :)
Természetesen a programok sem maradnak el, ugyanúgy lesz Karaoke, Konzol, Vetítés, Táncpad, Rajz, stb.

A rendezvény különlegességeként a szervezők szeretnék összemérni a vidéki animés klubokat, az alábbi módon:

"Vidéki klubok csatája" (nem végleges)
Lényegében a con-on háttérben zajló verseny, ahol a klubtagok aktivitásukkal, tehetségükkel szerezhetnek pontot saját klubjuknak.
Hogy kell ezt elképzelni?
Pl.: - pontok járnak azért, ha a klub tagjai cosplayt viselnek a rendezvényen. Cosplayerként mondjuk +2 pont.
- Ha nem vidéki klubtag szurkolói szavazatot ad le a klubnak. +1 pont (Pl. Kis Józsika pesti lakos kijelenti, hogy ő az XYZ klubnak szurkol és névvel együtt aláír egy szavazatot a MAT pultnál, vagy ahol a Klubverseny központja lesz)
Szurkolói szavazatot bárki olyan leadhat, aki nem viseli semelyik vidéki klub jelzését. Ha jelzi a klub, hogy szeretnének részt venni a versenybe és eljönnek 20-an, de abból csak 10 fog aktívan versenyezni, akkor is mind a 20an megkapják a vidéki klubjuk jelölésére szolgáló színt, tehát ők már nem szavazhatnak(se magukra se másik csoportra). Mivel rengeteg verseny helyben nevezős és nem hiszem, hogy működne az, hogy a 20 emberke aki az X klub neve alatt kedvezményes csoportos előrendeléssel jött előre megmondja ki az aki nem szándékozik és ki az aki akar pontokat gyűjteni a csapatnak, ezért a teljes csapat számával lesz a végpontszám előre leosztva. Ezzel is motiválva a klubtagokat, hogy ha már eljöttek akkor aktívkodjanak a klub érdekében. :)

Emellett a versenyen való részvételért is jár pont, a kluboknak egymáshoz mérten kinek több, kinek kevesebb.
Pl.: Nevez mondjuk 10 ember rajzversenyre, így a kialakult helyezések:

1. XYZ 
2. QWE - Mink tag
3. DFG 
4. KLP
5. ASD - BAT tag
6. VBN - PAF tag
7. HJK
8. CVB - SZAC tag
9. RTZ
10. GHJ - BAK tag

Akkor természetesen az első 3 versenyző szokásosan díjat kap, és közben lesz egy mellékes vidéki lista is a versenyből azokról, akik teljesítményükkel a csapatuknak szereznek pontot:

1. QWE - Mink tag +10 pont a Minknek
2. ASD - BAT tag +7 pont a BATnak
3. VBN - PAF tag +5 pont a PAFnak
4. CVB - SZAC tag +3 pont a SZACnak
És minden más vidéki +1 pontot szerez a csapatnak csupán azért is, ha nevezett, de nem ért el jó helyezést.

Emellett tervben vannak egyéb apró versenyek is, amikkel kifejezetten a kluboknak szeretnének pontgyűjtési lehetőséget teremteni.

A pontokat egy csak szervezők által elérhető, de bárki által megtekinthető helyen közzétesszük (Pl. a MAT pultban egy nagy táblán). Nap végén a szerzett pontokat a csapat tagjainak számával osztva kapott legnagyobb átlaggal rendelkező klub nyeri a versenyt. A győztes klub természetesen nem marad jutalom nélkül. :)

A versenyhez az animés klubokat természetesen meg kell különböztetni. Ezért hát szeretnénk kérni, hogy minél hamarabb jelezzétek nekünk, milyen szín jellemezné legjobban a Meetünket!


Eddig lefoglalt színek:
BAT - piros
SZAC - lila
VAK - kék
HENTAI - fekete (szürke a nyomtatás miatt)
MiNK - zöld
BAK - sárga
TOSZ - fehér

Jegyár: 1000Ft

DE! Mivel lényegében nekünk is készül a rendezvény, ezért kizárólag a Vidéki kluboknak van lehetősége csoportos (min. 10 fő) előrendelésre, ez esetben 700Ft-ra módosul a jegyek darabonkénti ára. (Az utazás költségének figyelembe vétele miatt.)
A rendelt jegyek mellé a választott szín alapján feliratos fejpántot kapunk majd. Természetesen az is rendelhet csoportosan elő, aki nem kíván részt venni a Vidéki klubok versenyén.
Fontos!
A kedvezményes jegyrendeléshez rendelési határidő is van, ami Július 16.

Jelentkezni és a színt javasolni a hírhez hozzászólva lehet!
Megtekintések száma: 734 | Hozzáadta: Almiii | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
2 Tibbie  
0
The giuens store called, they're running out of you.

1 Mesi^^  
0
Gyertek minél többen! Versengjünk a KAMI-sokkal összefogva! boxing

Név *:
Email *:
Kód *:
Szerda
2024.Május.01
02:51
Belépés
AMV Blokk
Naptár
«  Július 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Mini-chat
Mentett bejegyzések
Keresés
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0